​Book din tid nu
Ring på:
57 61 23 23

Tandlægeskræk – Vi hjælper dig

​Plages du af hjertebanken, anspændthed, svedeture, klamme hænder, kvalme og vejrtrækningsproblemer, når du tænker på dit næste tandlægebesøg?

 

Det er ikke rart at have tandlægeskræk ,men det behøver ikke være ubehageligt at gå til tandlæge, hvis bare du kommer det rette sted hen. Hos Tandklinikken Nørretorv i Ringsted har vi behandlet mange patienter, som er kommet til os på grund af deres tandlægeskræk.

Vi er klar over, at det er en meget ubehagelig følelse og vi vil altid gøre vores bedste for, at du kan føle dig tryg i vores klinik. Vi forsøger at gøre dig tryg ved at tale med dig, lytte til dig, give os god tid og være nænsomme.

DET ER IKKE PINLIGT AT VÆRE BANGE FOR TANDLÆGEN

Tandlægeskræk er ligesom andre fobier meget ubehageligt og er ikke et tegn på, at man blot er pivet. Du behøver derfor ikke være flov over din tandlægeskræk, da mange har det på samme måde - faktisk lider 10 procent af befolkningen af tandlægeskræk.

Skrækken for tandlæger kan blive et stort problem, hvis den forhindrer dig i at gå til tandlæge og passe dine tænder ordentligt.

Derfor er det meget bedre at være ærlig om problemet, så vi kan hjælpe dig godt igennem nødvendige undersøgelser og behandlinger.​

Metoder mod tandlægeskræk

Vi sørger naturligvis altid for en effektiv smertelindring via lokalbedøvelse, ligesom vi altid giver os ekstra god tid til patienter med tandlægeskræk.

Det betyder, at vi altid sørger for at sætte dig ordentligt ind i, hvad der skal ske i forbindelse med tandlægebesøget, og vi holder pauser undervejs i behandlingen, hvis der er behov for det. Du har også altid mulighed for at få din partner eller en ven med til konsultationen, hvis det gør det mere bekvemt for dig.

Som en ekstra service kan vi også tilbyde dig akupunkturbehandling, som kan hjælpe dig til at slappe af i kroppen, mens vi undersøger dig. Tænk på, at du selv kan være med til at forme oplevelsen hos tandlægen og altid har mulighed for at give udtryk for dine ønsker.

Har du tandlægeskræk? Så kontakt os

Det første skridt væk fra tandlægeskræk er at tage kontakten.

Ring til os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din fobi, eller kom ind forbi vores tandklinik og få et indtryk af forholdene, inden du skal behandles. Du kan ringe til os på telefon 57 61 23 23 eller sende os en e-mail på gittesusannebang@gmail.com.

Kontaktinformation

Tandklinikken Nørretorv

Nørretorv 1, 4100 Ringsted

CVR: 37839779​

Ring på: 57 61 23 23

E-mail: gittesusannebang@gmail.com

Åbningstider

​Mandag

8.00 - 16.00

​Tirsdag

8.00 - 16.00

​Onsdag

8.00 - 15.00

​Torsdag

9.00 - 18.00

Fredag

8.00 - 14.00

Telefontider

​Mandag

8.00 - 14.00

​Tirsdag

8.00 - 14.00

​Onsdag

8.00 - 14.00

Torsdag

9.00 - 18.00

Fredag

8.00 - 14.00