Tandlægeskræk – Vi hjælper dig

Vi sørger for trygge og rolige rammer

Plages du af hjertebanken, anspændthed, svedeture, klamme hænder, kvalme og vejrtrækningsproblemer, når du tænker på dit næste tandlægebesøg? Er du angst og synes det er ubehageligt, at komme til tandlæge?

Kunne du tænke dig at slippe af med din angst og ubehag? Kunne du tænke dig at komme til at tænke anderledes om dine tandlægebesøg? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring i at hjælpe mennesker, som synes det er ubehageligt, at komme hos tandlægen.

Vi er klar over, at det er en meget ubehageligt at være angst og føle ubehag ved at skulle til tandlæge og vi vil altid gøre vores bedste for, at du kan føle dig tryg i vores klinik. Vi forsøger at gøre dig tryg ved at tale med dig, lytte til dig, give os god tid og være nænsomme. Vi vil gerne opbygge tillid mellem dig og os og det gør vi bedst ved at tale sammen. Vi lytter til dig og dine ønsker og vi hjælper dig med at komme til at slappe af og tænke godt om dine tandlægebesøg i stedet for at gå og være bange.

Skrækken for tandlæger kan blive et stort problem, hvis det forhindrer dig i at gå til tandlæge og passe dine tænder ordentligt. Derfor er det meget bedre at være ærlig om problemet, så vi kan hjælpe dig godt igennem nødvendige undersøgelser og behandlinger.

​Metoder mod tandlægeskræk

Vi sørger naturligvis altid for en effektiv smertelindring via lokalbedøvelse, ligesom vi altid giver os ekstra god tid til patienter med tandlægeskræk.

Det betyder, at vi altid sørger for at sætte dig ordentligt ind i, hvad der skal ske i forbindelse med tandlægebesøget, og vi holder pauser undervejs i behandlingen, hvis der er behov for det. Du har også altid mulighed for at få din partner eller en ven med til konsultationen, hvis det gør det mere bekvemt for dig.

Tænk på, at du selv kan være med til at forme oplevelsen hos tandlægen og altid har mulighed for at give udtryk for dine ønsker.

​Har du tandlægeskræk? Så kontakt os

Det første skridt væk fra tandlægeskræk er at tage kontakten. Vi er ikke ude på at gøre dig ondt. Vi er mennesker med store hjerter og vi brænder for at gøre dit tandlægebesøg til en god oplevelse.

Ring til os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din fobi, eller kom ind forbi vores tandklinik og få et indtryk af forholdene, inden du skal behandles. Du kan ringe til os på telefon 57 61 23 23 eller sende os en e-mail på gittesusannebang@gmail.com.

Følg med på Facebook​

Følg Tandklinikken Nørretorv på
​Facebook og få et indblik i vores hverdag.

Information

Tandlæge Gitte Bang ApS

CVR​: 37839779

Nørretorv 1, 4100 Ringsted​

Klik her for rutevejledning

Læs persondatapolitik her

Telefontider

Mandag-fredag: kl. 08.00-14.00

Åbningstider

Mandag

08.00 - 16.00​​​

Tirsdag

08.00 - 16.00​​​

Onsdag

08.00 - 15.00​​​

Torsdag

08.00 - 18.00​​​

Fredag

08.00 - 14.00​​​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til gittesusannebang@gmail.com.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​